Ganita’nın mimarı!

Ganita’nın mimarı!

Oltaya Vuranlar...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun genç ekibi fırtına gibi. Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğa oturduktan kısa bir süre sonra, ekibini kurmaya başlamıştı. Başkan Zorluoğlu’nun tercih ettiği isimler 40 yaş altı gençlerdi. İşte bu isimlerden biri de TOKİ’de Akyazı stadı gibi önemli projelerin kontrollüğünü yapan Murat Öztürk’tü.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına getirilen Murat Öztürk, kısa sürede Fen İşlerini toparladı planlanan projeleri masaya yatırdı ve kolları sıvadı. Başkan Murat Zorluoğlu’nun düzenlemesini özellikle istediği Ganita projesini yakından takip eden ve hemen her gün sahada yapılan işleri kontrol eden Murat Öztürk başarılı bir performans sergiliyor.

Ukrayna’dan

krallar gibi karşılandı!

Oltan- Köleoğlu Enerji’nin patronlarından Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz hafta Ukrayna’da idi. Türkiye’nin farklı bölgelerinde rüzgar ve çevreye zararsız bio enerji üretim tesisleri bulunan Oltan- Köleoğlu enerjinin, Ukrayna’da da enerji sektöründe önemli yatırımlara imza attığı öğrenildi. Ukrayna’da hükümet ve işadamları ile görüşen Ertuğrul Doğan’a, bu ülkede yatırım yapması için her tür kolaylığın sağlandığı kaydedildi. Oltan- Köleoğlu Enerji’nin Türkiye’de de yeni yatırımlara başlayacağı bildirildi.

Tüccar 25

Üretici 35!

Türkiye’de fındık fiyatının belirlenmesi, yabancı büyük alıcılar her ne kadar etkili olsa fiyatın belirlenmesi rekolteye bağlı. Trabzon Ticaret Borsa Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, tahmini rekoltenin 800 bin, fiyatında 25-26 lira civarında olacağını beklediklerini söyledi. Fiskobirlik eski genel müdürü AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk ise fiyatın en az 30 lira olacağını söylerken üretici firmaların temsilcileri 35 lira fiyat beklediklerini kaydettiler. Bir kilo fındık geçen yıl 3 dolar 17cent üzerinden işlem görmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.